خرید ضایعات اهن سرویس خواب کفسابی خرید ضایعات آهن بهترین جراح بینی در تهران سرویس آسانسور لیزرمو
1399/11/16 بدون نظر Uncategorized

از زمانی که ساخت ساختمان های بزرگ شروع شده است و بالا رفتن از آن ها یک مشکل بزرگ محسوب می شود به همین دلیل انواع آسانسور ها به بازار آمده اند تا بسیاری از مشکلات افرادی که در رفت و آمد در ساختمان ها مشکل داشته اند را حل کند . بعد از اختراع اوتپس و ایمن شدن بسیاری از آسانسور ها ساخت و ساز انواع آسانسور افزایش پیدا کرد و با افزایش آن تقاضا برای تولید نیز افزایش پیدا کرد و این موضوع باعث به وجود آمدن انواع آسانسور شده است .

در این مقاله قصد داریم شما را با آسانسور و انواع آن آشنا کنیم ممنون می شویم که ما را تا آخر این مقاله همراهی کرده کنید .

انواع آسانسور

 

آسانسور کششی : 

اگر بخواهیم یک نوع از آسانسور را برای شما بگوییم می توان به آسانسور کششی اشاره کرد این نوع از آسانسور ها بر اساس ماشین آت وود کار می کند . آسانسور کششی از دو وزنه بر دو سر یک نخ از روی یک قرقره عبور می کند تشکیل شده است در این نوع از آسانسور های کششی نیز بر یک سر سیم بکسل ، کابین آسانسور و بر سر دیگر هم کادر وزنه و سیم بکسل از روی فلکه موتور آن عبور می کند .

انواع آسانسور

در این نوع از آسانسور های کششی از موتور آسانسور برای بالا و پایین کردن کابین آسانسور و کادر وزنه آن برای کاهش فشار بر روی موتور های آن استفاده می شود . در ماشین های آت وود همواره وزن وزنه ها ثابت و برابر می باشد و به همین دلیل با وارد کردن نیروی بسیار کمی  به هر طرف سیستم ها جا به جا می شود ، اما در این نوع از آسانسور ها وزن کابین آسانسور ها وزن کابین آسانسور ها همیشه در حال تغییر می باشد و اگر کادر وزنه ها وزن ظرفیت آسانسور می باشد و برای بالا و پایین نمودن کابین ها در زمان خالی و پر بودن کابین نصب روی نیروی مورد نیاز در حالت قبل به موتور ها وارد می شود . به همین دلیل است که در این نوع از آسانسور وزن وزنه همیشه ظرفیت کابین می شود و این امر موجب می شود که در زمان خالی و پر نمودن کابین نصب نیروی مورد نیاز در حالت قبل به موتور ها وارد می شود و به همین دلیل است که در این نوع آسانسور به موتوری با قدرت حالت قبل نیاز داریم و این موضوع موجب می شود در مصرف انرژی بهینه سازی شود .

این نوع از آسانسور ها کادر وزنه در اطراف و درون چاه های آسانسور قرار می گیرد و موتور آسانسور و فلکه موتور در فضایی به نام موتورخانه و بالای چاه آسانسور قرار گرفته می شود .یک نوع آسانسور های کششی وجود دارد به نام room less که در آن دیگر نیازی به موتورخانه نمی باشد . نصب آسانسور های کششی معمولا در مراحل پایانی ساخت ساختمان انجام می گیرد و نیاز به داشتن فضایی برای چاه آسانسور و موتورخانه دارد نصب این گونه آسانسور ها در حدود یک ماه زمان می برد .

ساختار آسانسور های کششی بر حسب ماشین آتوود می باشد و از وزنه موتور استفاده می شود . این نوع از آسانسور ها معمولا در مراحل پایانی ساخت آسانسور ها نصب می شود و نصب آن ها هم یک ماه زمان می برد .

آسانسورهای هیدرولیک : 

یکی از انواع دیگر آسانسور ها را می توان به آسانسور های هیدرولیک اشاره کرد . در گذشته آسانسور های هیدرولیک بر اساس قانون پاسکال شروع به کار می کنند به گونه ای که ظرفی پر از روغن که در سمتی سطح مقطع کوچک و در یک سمت دیگر سطح مقطعی بزرگ تری دارد و با فشار به یک سمت ، سمت دیگر دستگاه نیز در جهت عمودی جا یه جا می شود اما امروزه آسانسور ها از موتور الکتریکی پمپ فشار روغن و جک هیدرولیک تشکیل شده است که همه این وسایل ها در چاهک و در زیر کابین قرار می گیرند .

در این نوع از آسانسور های هیدرولیک به دلیل وجود کادر وزنه تمام بار کابین آسانسور و مسافران توسط یک سیستم به نام جک هیدرولیک جا به جا شده و این موضوع موجب می شود نیاز به موتور های قوی تر نسبت به آسانسور کششی می شود ، موتور این نوع از آسانسور ها به همراه یک شیر الکتریکی مخصوص که به اصطلاح پاورپوینت می شود در ظرف های روغن خود غوطه ور می باشند و وظیفه آن ها تامین فشار روغن برای جک هیدرولیک را دارند .

در آسانسور های هیدرولیک تنها در حرکت رو به بالا نیاز به کار کردن موتور وجود دارد و حرکت آن رو به پایین آسانسور تنها با باز شدن شیر های پاور پوینت انجام می شود و به طور کلی می توان این موضوع را گفت که میزان انرژی مصرفی آسانسور های هیدرولیک برابر با آسانسور های کششی می باشد .

انواع آسانسور

آسانسور های هیدرولیک از متداول ترین انواع آسانسور ها می باشد و از این نوع آسانسور ها در ساختمان های با بیش از پنج طبقه استفاده نمی شود و با وجود این محدودیت ها به تازگی آسانسور های هیدرولیک در مصارف خانگی محبوبیت بسیار زیادی را پیدا کرده است و در اروپا 70 درصد از آسانسور های زیر پنج طبقه هیدرولیک می باشند و این موضوع به دلیل نرمی در زمان حرکت ، خرابی آسانسور و استهلاک بسیار کم توانایی جا به جایی بار های بسیار سنگین امکان ایجاد آسانسور های بسیار زیبا و شیشه ای و نداشتن نیاز به موتور خانه در پشت بام ها و امنیت بسیار بالا در هنگام وقوع زلزله می باشد .

این نوع آسانسور ها به دلیل کم بودن استهلاک و خرابی نرمی و حرکت و توانایی بالای حمل و نقل امکان زیباسازی آسانسور ها عدم نیاز به موتور خانه و امنیت بالا در مصارف خانگی و ساختمان های زیر پنج طبقه بسیار محبوبیت دارد . یکی از انواع دیگر آسانسورها آسانسور های مغناطیسی می باشند که در ادامه شما را با آسانسور های مغناطیسی آشنا خواهیم کرد با ما همراه باشید .

آسانسورهای مغناطیسی :

بسیاری از افراد در زندگی خود احتمالا با آهن ربا ها بازی کرده اند و زمان نزدیک شدن قطب های نا همنام آهن ربا ها شاهد فرار آن ها ربا ها از هم می شوید . به طور کلی اساس کار این نوع آسانسور ها به همین شیوه می باشند و در چاهک آسانسور های مغناطیسی به جای قرار دادن ریل آسانسور در دیواره ها آهن ربای مغناطیسی کار می گذارند و در کف آسانسور نیز یک آهن ربای مغناطیسی با قطب مخالف آهن ربای واقع در دیواره ها موجود می باشد و با اتصال برق نیروی رانش موجب بالا رفتن آسانسور می شود .

این نوع آسانسور ها بدون استفاده از کابل ها و موتور کار می کنند حتی هم امکان حرکت چند کابین آسانسور در یک چاه وجود دارد . این تکنولوژی ها حتی امکان حرکت افقی را به کابل های آسانسور ها را می دهد از آسانسور های مغناطیسی می توان به عنوان انقلابی در صنعت آسانسور می توان یاد کرد چون با وجود این آسانسور ها دیگر هیچ محدودیتی در طراحی ساختمان های بلند نخواهد داشت . این نوع از آسانسور های مغناطیسی بسیار امن تر از دیگر آسانسور ها می باشد اما به دلیل قیمت بسیار بالای این آسانسور ها نصب این نوع از آسانسور ها به صورت عمومی رواج پیدا نکرده است .

انواع آسانسور ها بر اساس ارتفاع ساختمان

بسیاری از آسانسور ها بر اساس ارتفاع ساختمان ها انتخاب و تعیین می شوند و اگر این اساس را در نظر نگرفته باشید ممکن است هنگام استفاده از آسانسور ها دچار مشکل شوید و تمام هزینه ای که برای آسانسور گزاشته اید به باد رود .

  • ساختمان های کم ارتفاع : در این نوع ساختمان ها از آسانسور هیدرولیک استفاده می کنند
  • ساختمان های با ارتفاع متوسط : در این نوع از ساختمان ها از آسانسور گیربکس استفاده می کنند
  • ساختان های با ارتفاع بلند : در این نوع از ساختمان ها از آسانسور گیرلس استفاده می کنند .

انواع آسانسور ها بر اساس ارتفاع ساختمان

انواع آسانسور بر اساس نوع ساختمان ها

بسیاری از آسانسور ها بر اساس نوع ساختمان ها انتخاب می شوند و این یک موضوع طبیعی و واضح می باشد در ادامه شما را با انواع آسانسور ها با نوع ساختمان ها آشنا خواهیم کرد .

  • آسانسور های مخصوص پارکینگ ها
  • آسانسور های صنعتی
  • آسانسور های کشاورزی
  • آسانسور های مسکونی
  • آسانسور های بیمارستان

سخن آخر

همان طور که می دانیم آسانسور ها از تاسیساتی هستند که در مکان های مختلف و با هر کاربری می توان از آن ها استفاده کرد . انواعی از آسانسور ها وجود دارند که در مقایسه با مدل ها دیگر تفاوت هایی را در آن ها می توان دید . دو نوع اصلی شناخته شده آسانسور ها هیدرولیکی و کششی می باشند و نوع هیدرولیکی آن در مقایسه با انواع آسانسور های کششی هزینه و سرعت کمتری را دارند . انتخاب یک آسانسور مناسب برای شما به نکاتی مانند نوع ساختمان ، نوع کاربری ، ظرفیت بار مورد نیاز ، فضای در دسترس و ارتفاع ساختمان ها بستگی دارد از این که ما را تا آخر مقاله انواع آسانسور همراهی کردید از شما سپاس گزاریم همچنین اگر نظر و یا پیشنهادی در این زمینه دارید ممنون می شویم که با ما نیز در میان بگذارید .