صدور انواع بیمه نامه آسانسور
شرکت آسانسور فراز بام ماهان جهت سهولت کارفرمایان و مدیران ساختمان اقدام به بیمه کردن آسانسور های ساختمان ها کرده است .صدور بیمه نامه اسانسور فراز بام می باشد.
صدور بیمه نامه اسانسور فرازبام ماهان
این شرکت با شرکت بیمه نوین یک قرارداد داخلی منعقد کرده که تمام ساختمان های تحت نظارت این شرکت را بیمه نماید . صدور بیمه نامه اسانسور این بیمه شامل هزینه های مربوط به فوت و یا هزینه های مربوط به پزشکی میباشد که در صورت حادثه بیمه به پرداخت آن به کارفرما مکلف میشود .شرکت فراز بام یکی از بهترین شرکت ها در زمینه پشتیبانی وخدمات پس از فروش مخصوصا در صدور بیمه نامه اسانسور را دارا می با شد.
صدور بیمه نامه آسانسور توسط همه ی شرکت های بیمه انجام خواهد شد. بیمه آسانسور یکی دیگر از بیمه های مسولیت بوده و در شرکت های مختلف بیمه ارائه خواهد شد.
چگونگی صدور بیمه نامه آسانسور در شرکت بیمه
برای اخذ بیمه نامه آسانسور ابتدا بیمه گذار باید فرم مربوط به بیمه نامه را پر کند. در فرم بیمه مخصوص آسانسور اطلاعاتی در مورد مشخصات آسانسور ( شامل نوع درها، موتور گیربکس، ترمز، اجزای تابلو فرمان، تاریخ نصب و راه اندازی ) آمده است.
مواردی که در بیمه نامه از طرف بیمه گذار اعلام شده شامل موارد زیر است.
- نوع کاربری
- نشانی محل بیمه
- تعداد طبقات
- ظرفیت آسانسور
- میزان تعهدات ( از طرف بیمه گذار )
همچنین بعد از ارسال کردن فرم بیمه آسانسور باید منتظر صدور بیمه نامه اسانسور باشید. در صورت صادر شدن بیمه نامه حتما با شما تماس خواهند گرفت. در نهایت برای دریافت یک بیمه نامه مناسب حتما به مقایسه قیمت های بیمه بپردازید تا بتوانید بیمه نامه مناسب را انتخاب کنید.
جبران خسارات آسانسور با بیمه آسانسور
با به وجود آمدن شهرها و بالا رفتن جمعیت، ساختمان های بلند سطح شهر افزایش یافتند و بدین ترتیب نیاز به آسانسور به وجود آمد.خود آسانسور هم از دستگاه های بوده که مزایای زیادی را برای ساختمان ها داشته است و انسان های مدرن امروزی حتما به آسانسور نیاز دارند. ( چون بیشتر مردم در آپارتمان و ساختمان های مرتفع در حال زندگی هستند. )برای کمتر شدن خسارات ( چه مالی و چه جانی ) و در امان ماندن از حوادث مربوط به آسانسور، آسانسور باید بیمه شود.بیمه آسانسور در واقع بیمه ای است که خریدار بیمه برای آسانسور انجام خواهد داد تا اگر حادثه ای پیش آمد شرکت بیمه خسارات را پوشش دهد.خریدار بیمه آسانسور ممکن است مالک ساختمان، مدیر ساختمان، شرکت مربوط به سرویس آسانسور باشد.در صورتی که خسارت جانی و مالی متوجه فردی شود چون خریدار بیمه، آسانسور را بیمه کرده است پس شرکت بیمه زیان را به خریدار بیمه پرداخت خواهد کرد.
علت اصلی بیمه کردن آسانسور چیست؟
یک آسانسور ممکن است بستر حوادث مرگبار باشد که اگر حادثه ای در آسانسور برای مردم پیش بیاید باعث آسیب روحی برای مصدومان یا بازماندگان است.اغلب حوادث در آسانسور مربوط به نقص فنی یا خطای انسانی است و مردم بدون درک علت حادثه به دنبال یافتن مقصرین حادثه هستند و تقاضای دیه یا حکم قانونی را دارند.بیمه آسانسور هرگز جای درمان مصدوم یا فوت اشخاص را پر نخواهد کرد اما با دادن حقوق به خانواده های آسیب دیده باعث صلح خواهد شد. از صدور بیمه نامه اسانسور برای شما گفتیم اما آیا از میزان هزینه برای بیمه آسانسور باخبرید؟
میزان هزینه بیمه با توجه به عوامل مختلفی توسط شرکت بیمه در نظر گرفته خواهد شد.
- تعداد
- ظرفیت
- نوع
- قرارداد بیمه
از عوامل مختلف هزینه پرداختی بیمه آسانسور هستند که قبل نیز به عوامل موثر در هزینه پرداختی بیمه اشاره کرده ایم.
بیمه آسانسور توسط چه کسی صورت خواهد گرفت؟
به دلیل دخیل بودن عوامل مختلف در ساخت، نصب، سرویس و حفظ آسانسور به همین دلیل اگر اتفاقی برای آسانسور بیفتد و باعث مرگ یا تلفات جانی و مالی شود کسانی که از آسانسور استفاده کرده اند بعد از کارشناسی با توجه به رای دادگاه هر کدام مقصر قسمتی از اتفاق رخ داده شده هستند.برای درک مطلب گفته شده فرض کنید حادثه ای در آسانسور رخ خواهد داد و در همان حادثه یک نفر جان خود را از دست داده است.دادگاه با بررسی حادثه شرکت سازنده قطعات آسانسور را 20 درصد، شرکت نصب و طراحی را20 درصد، شرکت سرویس را 40 درصد و صاحب آسانسور را 20 درصد مقصر دانسته است. در چنین وضعیتی هر کدام باید مقدار اعلام شده را که سهم شان از حادثه است پرداخت نمایند.
پس باید نتیجه گرفت که بیمه داشتن برای هر کدام از شرکت ها لازم است و هر کدام باید از قبل بیمه آسانسور را خریداری کرده باشند زیرا به طور جداگانه باید سهم خودشان را از بیمه پرداخت کنند.در حادثه گفته شده دارنده آسانسور فقط 20 درصد سهم از حادثه دارد و دیگر تعهدی در قبال بقیه عوامل ندارد. پس بار دیگر خواهیم گفت که باید هه شرکت های که به نحوی با آسانسور مرتبط هستند بیمه آسانسور را خریداری کنند.همچنین مالکین هم باید بیمه آسانسور داشته باشند تا از حوادث احتمالی در امان باشند.
وظایف مالکین ساختمان در مورد آسانسور
وظایف مالکان ساختمان در مورد آسانسور به صورت موارد زیر است. ( به ترتیب )
- بعد از نصب آسانسور بررسی کنند که آیا آسانسور گواهی استاندارد دارد. ( معمولا بعد از اتمام کار در هر ساختمانی شهرداری گواهی را از سازنده آسانسور دریافت خواهد کرد. )
- بستن قرارداد بیمه نامه آسانسور با شرکت های مربوطه که مجوز لازم را از وزارت صنایع دریافت کرده اند.
- بستن بیمه نامه با بازرسی برای بررسی های دوره ای
- و خریداری بیمه آسانسور به نمایندگی از همه شرکت های بیمه
یک نکته قابل ذکر در مورد بیمه مربوط به بیمه جدید ساختمان است، بیمه ساختمان همه اتفاقات ساختمان را شناسایی و پوشش خواهد داد که اتفاقات مربوط به آسانسور نیز جزء بیمه مدیر ساختمان است.مالکین و مدیران ساختمان که دوست دارند از اتفاقات مربوط به آسانسور در امان باشند حتما نسبت به خرید بیمه مدیر ساختمان اقدام نمایند تا دیگر نیازی به بیمه آسانسور نداشته باشند.
میزان پوشش هزینه های بیمه آسانسور
بیمه دستگاه آسانسور طبق مشخصات دستگاه، ظرفیت و پوشش خریدار بیمه مشخص خواهد شد. مثلا چون در هر دستگاه آسانسور تعداد اشخاص به شکل ظرفیت آسانسور معلوم است بیمه نامه آسانسور بر طبق همان مشخصات از طرف شرکت بیمه انجام و صادر خواهد شد.ولی در بیمه های دستگاه آسانسور برای حمل بار خریدار بیمه قادر است از نظر مالی و جانی هم بیمه را بخرد. تعهدات مالی و حتی جانی بیمه دستگاه آسانسور عبارت است از
- فوت و مرگ افراد
- نقص یا قطع عضو
- هزینه پزشکی
- خسارات مالی ( ویژه آسانسور حمل بار )
میزان پوشش در بیمه نامه ها طبق وضعیت و مشخصات آسانسور درخواست خریدار بیمه معین خواهد شد.
نحوه محاسبه بیمه دستگاه آسانسور
گرفتن مبلغ بیمه دستگاه آسانسور با توجه به موارد کاربری، ظرفیت، پوشش، طبقات و سن آسانسور در نظر گرفته خواهد شد. در بعضی از مراکز بیمه گزینه های زیر هم جزء حق بیمه است.
- اگر آسانسوری که بیمه شده دارای در نباشد 5 درصد بیشتر از نرخ بعلاوه قیمت آسانسور باید افزوده شود.
- اگر آسانسور برای ساختمان های اداری یا تجاری باشد 10 درصد بیشتر از نرخ باید پرداخت شود.
- اگر مسولیت بیمه برعهده نصب و سرویس آسانسور بیفتد باید 20 درصد بیشتر حق بیمه را پرداخت کنند.
نگاهی اجمالی به آسانسور از گذشته تا حالا
آسانسور یک اتاقک متحرک بوده که برای جابه جای انسان و بار کاربرد دارد. آسانسور با کمک موتورهای برقی طبقات را در اختیار اشخاص خواهد گذاشت.امروزه آسانسورها دارای شکل و کاربرد مختلفی هستند. کاربرد آسانسورها امروز بسیار گسترده شده طوری که حتی پل های گذر عابر هم آسانسوری هستند.مردم معتقدند که آسانسور از اختراعات نو و تازه انسان ها است اما نه، آسانسورها جزء نخستین اختراعات انسانی بوده اند. نخستین آسانسورها، نوعی بالابر ساده بودند که رفته رفته به شکل امروزی تبدیل شدند.شکل اولیه آسانسورها در قبل از میلاد مسیح قابل رویت است. آسانسورهای اولیه برای انتقال اشیاء و حتی کشیدن آب چاه کاربرد داشتند تا یکی از ریاضی دانان توانست شکل علمی آسانسور امروزی را طراحی کند.آسانسورها باعث به اوج رسیدن معماری شدند چون طبق تحقیقات معلوم شد که قبل از آسانسور معماران خیلی قادر به رسم ساختمان های بلند نبودند زیرا طراحی زیاد پله ها مانع از ترسیم ساختمان های بلند شده بود.نخستین استفاده از آسانسورها در هتلی، در نیویورک به نام ” برادوی ” صورت گرفت. ورود آسانسور در ایران مربوط به زمان قاجار است و استفاده از آسانسوره در بنای تخت جمشید مشخص است.
برخی گفته اند که ناصرالدین شاه در سفر به کشورهای خارجی آسانسور را وارد ایران کرد اما طبق مستندات آسانسور در دوران احمد شاه برای اولین بار در پالایشگاه آبادان به وسیله انگلیسی ها نصب شده است.
چند نوع آسانسور در بازار موجود است؟
دسته بندی آسانسورها بر اساس جنبه های مختلفی انجام شده است اما مطمئنا طبقه بندی آسانسورها بر اساس عملکردشان است. فرق عملکرد آسانسورها با هم به صورت زیر دسته بندی شده است.
- کششی
- وینچی
- هیدرولیکی
- مغناطیسی
- پنوماتیک
- کارگاهی
در مورد بیمه آسانسور بیشتر بدانیم
امروزه در بیشتر اماکن عمومی و حتی اماکن شخصی شاهد وجود آسانسورها هستیم.هر چند که در گذشته آسانسور فقط در آپارتمان های بلند بود اما امروزه حتی در ساختمان های نه چندان بلند آسانسورها نصب شده اند و نباید از خطرات استفاده از اسانسور چشم پوشی کرد به خصوص چون بعضی آسانسورها متعلق به کسی نیست و جزء اموال عمومی هستند.سوال پیش خواهد آمد که اگر اتفاق در آسانسور بیفتد چه کسی را باید مقصر دانست یا چه کسی مسول جبران خسارات وارده آسانسور است؟بیمه کردن آسانسور مطمئنا یکی از بهترین روش های کم کردن صدمات ناشی از آسانسورها است.بیمه مسولیت بار و افراد درون آسانسور را پوشش خواهد داد. معمولا با خرید و نصب آسانسور بیمه نامه صادر و دست خریدار داده خواهد شد ولی اگر بیمه اولیه دستگاه آسانسور تمام شود مالک یا مدیر آپارتمان باید بیمه را از نو تهیه کند.
مراکز سرویس و حفظ آسانسور باید حتما بیمه را یادآوری کنند چون اگر اتفاق ناگواری پیش بیاید و آسانسور بیمه نداشته باشد مسولیت اتفاق بر عهده مدیر یا مالک آپارتمان و شرکت سرویس آسانسور است.همچنین بیمه آسانسور اجباری نیست اما الزامی است چون احتمال وقوع اتفاقات ناگوار در هر صورت وجود دارد.