به طور کلی بالابر های فروشگاهی فقط برای استفاده از کالا ساخته شده است و هزینه بالابر فروشگاهی با توجه به عوامل مختلف در حال تغییر است ، بسیاری از صاحبان مغازه در مراحل اول به دلیل قیمت نسبتا بیشتر بالابر هیدرولیک به سراغ بالابر های کششی رفته که هم صدای بیشتری نسبت به بالابر های هیدرولیک فروشگاهی دارند و هم مصرف انرژی آن ها بیشتر هستند و همچنین از نظر تعمیر بالابر و نگه داری هزینه بیشتری را باید برای آن صرف کنید .
در بالابر های از نوع کششی هم زمانی که بالا می روند و همچنین زمانی که به پایین آمدن کفی بالابر هیدرولیک کار می کند که مصرف برق بالایی را دارند و نسبت به بالابر های هیدرولیک که فقط در زمان بالا رفتن الکتروموتور کار می کنند تا فشار روغن در سیلندر ها موجب جا به جایی می شوند و در زمان پایین آمدن فقط شیر برقی جهت تخلیه روغن که با فشار وزن بار روی بالابر به سمت پایین حرکت نرمی را دارند .
در بالابر های از نوع کششی هر چند وقت یک بار بسته به دفعات استفاده از بالابر ها باید سیم بکسل را تعویض کنید وگرنه امکان به وجود آمدن حادثه در آن زیاد است ، در صورت پارگی سیم بکسل ولی در بالابر های هیدرولیک با پایین ترین هزینه ها فقط با استفاده از یک روغن دان و روغن هیدرولیک که زمان تحویل بالابر نصب شده و در اختیار مالکان فروشگاه ها قرار می گیرد و برای جلوگیری از خشکی ریل و کفشک ها نیاز به روغن کاری دارد که باید هر ده روز یک بار این کار انجام شود .
با حساب کردن هزینه بالابر فروشگاهی صرفه اقتصادی دارند که کم جا بودن متعلقات بالابر های هیدرولیکی و قابلی دور قرار دادن آن از سیستم بالابر از دیگر حسن های این نوع از بالابر ها می باشند ، بالابر های از نوع ثابت فروشگاهی هیدرولیکی به دلیل توان بالا در جا به جایی کالا محبوبیت ویژه ای بین مالکان فروشگاه ها دارا است .
بالابر فروشگاهی چیست؟
در دنیای امروزی با رونق کسب و کار های صنعتی ، زمان اهمیت بسیاری در بین افراد پیدا کرده است و در این میان استفاده از برخی دستگاه ها مانند بالابر های از نوع هیدرولیکی ، استاکر و جک پالت ها به سریع شدن و آسانی فرآیند کمک بسیاری را کرده است ، شاید در گذشته برای حمل یا بالا و پایین بردن کالا مورد نظر لازم است تا وقت ، هزینه زیادی مصرف شود و یا برای انجام این کار به نیرو و توان چند نفر نیاز بود اما امروزه بالابر های از نوع فروشگاهی و یا مغازه ای به عنوان یک دستیار کمکی برای افراد به شمار می رود .
همان طور که از نام آن پیدا است این نوع از بالابر ها بیشتر برای جا به جایی و حمل بار در مفازه و فروشگاه ها مورد استفاده قرار می گیرد و با این وجود دیگر نیازی به هزنیه های زیاد نمی باشد و به گونه ای جایگزین نیروی انسانی شده است .
معرفی آسانسور یا بالابر فروشگاهی
بالابر های از نوع فروشگاهی قابل نصب در همه اماکن هستند و برای بالا بردن و حمل بار در ارتفاعات کوتاه و بلند مورد استفاده افراد قرار می گیرد که برای بارگیری ، تخلیه و یا ذخیره سازی و انبار نمودن مواد و کالا ها می توان از این نوع از بالابر های فروشگاهی یا مغازه ای استفاده می شود ، طراحی اندازه کفه کابین بالابر ها و تعیین ظرفیت کابین با توجه به فضای موجود در فروشگاه ها قابل اجرا می باشد ، بالابر های فروشگاهی نه تنها می توانند کالا و محصولات فروشگاهی را جا به جا کنند بلکه در انتقال ایمن اشخاص و کارکنان به طبقات مختلف هم کاربرد دارد . کم صدا بودن موتورخانه آسانسور ها و حرکت بدون شوک هنگام ابتدا و انتهای حرکت نیز ار جمله ویژگی آسانسور های مختلف می باشد .
یکی از مهم ترین عات استفاده از بالابر های از نوع فروشگاهی فراهم نمودن یک محیط کاری امن به صورت آرگونومیکی می باشد که در آسانسور های هیدرولیک در کاهش و یا حتی از بین بردن مقدار زیادی از صدمات کاری ناشی از استرس های بسیار کارگران بسیار موثر می باشد که در واقع این آسیب ها زمانی اتفاق می افتد که وضعیت فیزیکی کار در مقایسه با وضعیت فیزیکی کارگران شدید تر و یا بیشتر می شود .
هزینه بالابر فروشگاهی
در زمان سفارش و قیمت بالابرهای خانگی ثابت و یا فروشگاهی چند نکته اهمیت بسیاری دارد .
- ارتفاع کاربری : منظور از ارتفاع کاربری ، ارتفاع کف آن تا کف سطح پایین تا سطح بالا می باشد که بعضا کارفرما ها در صورت اشتباه کف تا سقف طبقه بالا را پیمان کاری می کنند و در این مدت زمان هزینه دستگاه بیش از حد بالا می رود و در صورتی که ارتفاع کف تا کف یا کورس کار برای قیمت دهی آن مهم است .
- تعداد توقف بالابر : منظور ما از تعداد توقف به نقطه ابتدا و انتهای کار گفته نمی شود زیرا در بسیاری از فروشگاه ها که 2 طبقه و یا 3 طبقه می باشند بین ابتدا و انتها توقف انجام می شود پس برای یک طبقه می شود دو توقف و در دو طبقه می شود 3 توقف .
- وزن جابه جایی : توان حرکتی بالا و یا مقدار وزنی که بالابر ها فروشگاهی مورد استفاده قرار می دهند نیز در هزینه بالابر فروشگاهی تاثیر گذار است و به این صورت برخی از فروشگاه ها 300 کیلوگرم ظرفیت کافی می باشد و در برخی از فروشگاه ها 500 کیلوگرم و در برخی هم 700 کیلوگرم و بالاتر است و باید به این نکته توجه داشته باشید که پایین ترین توان بالابر های از نوع هیدرولیکی ثابت فروشگاهی 300 کیلوگرم می باشد پس شما به عنوان کارفرما چه 100 کیلوگرم و چه 300 کیلوگرم مورد استفاده شما باشد فرقی نمی کند .
- ابعاد کفی بالابر : به طور کلی ابعاد کفی های بالابر از نوع هیدرولیک ثابت فروشگاهی به این دلیل تاثیر گزار است که زمانی که ابعاد به حد در توان مشخص بیشتر شود نیاز به دو جک شدن بالابر وجود دارد .
- جنس مورد استفاده در کفی بالابر : بسته به نوع استفاده از بالابر های هیدرولیک ثابت فروشگاهی جنس کفی آن هم تغییر می کند ، در فروشگاه هایی که مواد غذایی برای جا به جایی مورد استفاده قرار می گیرد که برای جلوگیری از آلودگی از جنس استیل و یا آلومینیوم مورد استفاده قرار می گیرد که کفی استیل به دلیل هزینه های بالا صرفه اقتصادی ندارد مگر در تولیدی ها و فروشگاه های خاص .
- برق مصرفی : از برق های مصرفی برای توان پایین برق های تک فاز مورد استفاده افراد قرار می گیرد و در توان بالا برق سه فاز در صورت نداشتن برق های سه فاز در بالابر های هیدرولیک فروشگاهی برای جا به جایی با توان بالا مورد استفاده قرار می گیرد که در این برق های مصرفی نیاز به مبدل برق می باشد که در این مورد در قیمت بالابر نیز بسیار تاثیر گذار می باشد .
آسانسور فروشگاهی در کجا کاربرد دارد ؟
به طور کلی بالابر های از نوع فروشگاهی در واحد های تجاری دوبلکس و تریلکس کوچک ، همچنین ادارات و فروشگاه هایی که حداکثر 3 توقف کاربرد دارند ، همچنین تمام شغل ها و انبار های کوچک و بزرگ برای جا به جایی و حمل محصولات خود می توانند از بالابر های فروشگاهی استفاده می کنند . جا به جایی دستگاه های سنگین و همچنین تجهیزات سازمان های صنعتی هم با استفاده از بالابر ها بسیار آسان تر شده است .
با توجه به این موضوع که حمل بار های سنگین توسط بالابر های از نوع هیدرولیک انجام می شود استفاده از بالابر های از نوع کششی و یا طناب دار برای انجام این کار اصلا توصیه نمی شود که در واقع در ساخت این نوع از بالابر ها از سیلندر های هیدرولیکی برای حرکت عمودی اجسام بسیار سنگین و بزرگ مورد استفاده قرار می گیرد ، ایجاد محیط های کاری امن موجب می شود که کاربرد این گونه از آسانسور ها علاوه بر انتقال وسیله ها برای جا به جایی پرسنل و کارکنان نیز موثر می باشند .
ویژگی و مزایای بالابر های فروشگاهی
- بدون نیاز به موتور خانه
- سامانه الکتروهیدرولیک ( پاورپک )
- حرکت روان ، بدون لرزش و کم صدا
- ظریف ، زیبا و با دوام
- جهت بالابردن ضریب اطمینان در هر طبقه از دو عدد میکروسوئیچ (سنسور اطمینان) استفاده می گردد.
- مکانیزم عملکرد بالابر مغازه ای مانند بالابر ساختمانی می باشد اما ضریب اطمینان بالاتری دارد.
- تمامی تجهیزات دستگاه به صورت پیچ و مهره ای و مطابق با استانداردهای آسانسور می باشد.
- ایمن و با کیفیت عالی
- نصب سریع و آسان
کاربرد بالابر فروشگاهی و انواع آن
به طور کلی بالابر های از نوع فروشگاهی انواع مختلفی را دارند و با توجه به محلی که قرار گرفته است در آن قرار بگیرند انتخاب می شوند ، بالابر ها با توجه به نوع کاربردی که دارند ، ظرفیت و میزان ارتفاعی که دارند دسته بندی می شوند ، بالابر های از نوع فروشگاهی طرفداران بسیاری را دارد و یکی از پر کاربرد ترین نوع بالابر ها به حساب می آیند ، بالابر های از نوع فروشگاهی علاوه بر جا به جایی و حمل بار قابلیت جا به جایی در بین طبقات و واحد ها فروشگاهی را دارد و با توجه به ظرفیتی که این نوع از بالابر ها دارند جا به جایی بار به راحتی انجام می شود .
همچنین این نوع از بالابر ها برای جا به جایی قطعات سنگین صنعتی مورد استفاده قرار می گیرد ، بالابر های فروشگاهی به وسیله مکانیزم هیدرولیکی طراحی و ارائه می شوند که باعث انعطاف پذیری دستگاه بالا می روند و به راحتی نیرویی که به آن وارد می شود را کم و یا زیاد می کند . بالابر فروشگاهی هیدرولیکی در دو دسته طبقه بندی می شود:
- بالابر فروشگاهی باربر: این نوع از بالابر های فروشگاهی بار های سنگینی مانند ابزار آلات را به راحتی می توانند جا به جایی کنند ، همچنین برای جا به جایی کار های سبک مانند کتاب و مواد غذایی دیگر وسیله ها که در فروشگاه ها هستند کاربرد دارند.
- بالابر فروشگاهی نفربر: همان طور که که از نام آن ها پیداست طراحی جابه جایی انسان بین طبقات یک فروشگاه یا مغازه استفاده می شود.
هزینه بالابر فروشگاهی : هزینه بالابر های از نوع رستوران به ابعاد ، جنس و امکانات آن بستگی دارد که شما می توانید برای کارشناسی و مشاوره قبل از خرید با کارشناسان فنی ما در ارتباط باشید .
ارزانترین بالابر فروشگاهی
به طور کلی بالابر های فروشگاهی با توجه به نوع کاربردی که دارند ، ارتفاع ، قدرت موتور ، وزن و ظرفی هایی که دارند دارای قیمت های متفاوتی دارند و نمی توان یک قیمت مشخص برای آن ها در نظر گرفت ، همچنین استفاده از مواد اولیه مرغوب زمان تولید دستگاه این هزینه تاثیر می گذرد و برای نصب بالابر های نصب فروشگاهی اصلا نیازی نمی باشد که برای جاگذاری تخریب انجام شود و به همین دلیل قیمت آن نسبت به نمونه های مشابه به صرفه تر می باشد .
برخی از شرکت ها زمان تولید بالابر های فروشگاهی از قطعات بی کیفیت استفاده می کنند که موجب می شود بالابر ها به مدت زمان کوتاهی کار کنند ، بهتر است قبل از خرید بالابر های فروشگاهی در مورد شرکت مورد نظر تحقیق کنید تا در ازای هزینه ای که صرف می کنید محصول با کیفیت نیز تحویل بگیرید .
کاربرد بالابر فروشگاهی یا مغازه ای
به طور کلی بالابر های فروشگاهی کاربرد های بسیاری را دارد که در ادامه شما را با آن ها آشنا خواهیم کرد .
- برای جابه جایی مواد اولیه مانند فروشگاه های پوشاک، حمل کتاب، ابزارآلات، مواد غذایی، قطعات خودرو، قطعات صنعتی، جابه جایی و انتقال بار در فروشگاه ها، مغازه ها، رستوران ها و انبارها کاربرد دارند .
- برای انتقال افراد در فروشگاه ها و مغازه ها (نکته بسیار مهم: در بالابر مغازه ای اگر قصد حمل افراد را داشته باشیم حتما باید از سیم بکسل های نتاب و بسیار قوی با ضریب اطمینان بالا استفاده کنیم همچنین موتور حتما باید ترمز دار شود .)
- از بالابرهای از نوع فروشگاهی همچنین می توانید در ساختمان های پله دار برای انتقال و جابه جایی افراد ناتوان به عنوان بالابر حمل بیمار یا معلول بر استفاده نمود. اما همان طور که گفته ایم اگر بخواهیم با این نوع بالابرها، نفر حمل کنیم استفاده از سیم بکسل های نتاب و با ضریب اطمینان بالا و موتورهای ترمز دار اجباری می باشد.
کلام آخر
از این که ما را تا آخر مقاله هزینه بالابر فروشگاهی همراهی کردید از شما سپاس گزاریم همچنین اگر نظر و یا پیشنهادی در این زمینه دارید ممنون می شویم که با ما نیز در میان بگذارید .