خرید ضایعات اهن سرویس خواب کفسابی خرید ضایعات آهن بهترین جراح بینی در تهران سرویس آسانسور لیزرمو
1399/11/23 بدون نظر Uncategorized

قیمت موتور آسانسور به دلیل نوسانات بازار همیشه در حال تغییر می باشد و هر لحظه و هر ساعت ممکن است یک قیمت را به خود بگیرد . آسانسور ها به یک نیروی محرک نیاز دارند که به راحتی بتوان افراد را و سرنشینان را با آن جا به جا کرد که این وسیله کارآمد موتور آسانسور می باشد . البته باید این نکته را هم بدانید که آسانسور های کششی همه نیروی خود را برای جا به جایی کابین فقط از موتور نمی گیرند بلکه قسمتی از نیروی خود را توسط وزن کادر تامین می کنند . اگر بخواهیم برایتان مثال بزنیم باید بگوییم که زمانی که کابین آسانسور در پایین طبقه آسانسور قرار گرفته است کادر وزنه را به بالا می کشد و برای بالا آمدن کابین آسانسور اصلا لازم نیست که موتور آسانسور تمام نیروی خود را برای به حرکت در آوردن کابین ها تامین کند دقیقا مانند عملکرد الاکلنگ می باشد . در ادامه قصد داریم شما را با موتور آسانسور و قیمت موتور آسانسور آشنا کنیم ممنون می شویم که ما را تا آخر این مقاله همراهی کنید .

موتور آسانسور

از مهم ترین و اساسی ترین قطعه آسانسور که بسیار هم کارآمد می باشد موتور آسانسور می باشد در واقع موتور آسانسور مانند یک قلب و مرکز اصلی هر دستگاه آسانسور می باشد . این وسیله در انواع و طرح های مختلفی توسط برخی از شرکت های سازنده در سراسر دنیا تولید و عرضه می شود . این دستگاه ها باید از مرغوب ترین و با کیفیت ترین قطعات دنیا ساخته شده باشند تا بهترین نقش را در آسانسور ها ایجاد کنند . موتور های گیربکسی ، گیرلس و مغناطیسی از انواع موتور های آسانسور می باشند .

وظیفه حمل وزن بار و نفرات ها را موتور آسانسور ها بر عهده دارند . از بهترین و با کیفیت ترین نوع موتور آسانسور به کشور ایتالیا متعلق است که در بسیاری از کشور ها از این برند استفاده می کنند ، در کشور ما نیز بیشتر از موتور های گیربکسی و گیرلس استفاده می کنند . باید این نکته را هم بدانید که قدرت موتور با توجه به نوع آسانسور و ظرفیت آن ها محاسبه می شود و موتور مناسب در آسانسور مورد نظر نصب می شود .

انواع موتور آسانسور

به طور کلی موتور های آسانسور به دو دسته تقسیم می شوند که در ادامه شما را با آن ها آشنا خواهیم کرد با ما همراه باشید .

موتور گیربکس دار :
در زمانی که نیروی محرکه ورودی موتور ها به قرقره های کششی به چرخ دنده ها وارد می شود موتور آسانسور از نوع گیربکس می باشد . در این نوع موتور ها جربان برق به موتور ها وارد می شود و موجب چرخیدن روتور در سیم پیچ موتور و یا همان استاتور می شود ، با چرخش روتور های میله ای که یک سمت آن به روتور و سمت دیگر آن یه گیربکس وصل شده است شروع به چرخش می کند و در این عمل چرخ دنده های گیربکس به حرکت در می آید و با چرخیدن چرخ دنده های آن فلکه گیربکس نیز به چرخش در می آید و سیم بکسل ها را به سمت بالا می کشد در آخر کابین آسانسور و کادر وزنه تعادل آن رو به بالا و پایین می آید و با کنترل تابلو فرمان به طبقه ای که مسافر از او خواسته است می رود . تقریبا در دنیای امروز آسانسور ها از نوع موتور های گیربکس دار در کشور ها پیشرفته کمتر مورد استفاده قرار می گیرد اما به دلیل قیمت بالای آسانسور های بدون گیربکس و یا همان گیرلس در ایران کم و بیش از موتور های گیربکس دارد بیشتر استفاده می کنند .

موتور گیربکس دار دو سرعته :
در این موتور گیربکس دار دو سرعته از یک سیم پیچ مورد استفاده قرار می گیرد  در زمان شروع موتور با سیم پرسرعت به کار می افتد و برای محدود کردن جریان یک جریان به شکل مقاومت به صورت سری به آن ها وصل می شوند .با شتاب گیری آرام کابین و با کاهش تدریجی آن میدان مقاومت صورت می گیرد و با نزدیکی به تراز طبقه موتور و یا سیم پیچ پر سرعت به طور کلی از سرعت می افتد و موتور با سیم پیچ کم سرعت شروع به کار می کنند ، سرعت کابین تا رسیدن به فاصله کم از تراز به صورت تدریجی کاهش پیدا مس کند . در این زمان جریان برق به طور کلی قطع می شود و ترمز به صورت اتوماتیک کابین را به آرامی متوقف می کند .

موتور گیربکس دار تک سرعته : 
در سیستم های VVVF مزایای وجود دارند که این مزایا را در سیستم های دیگر نمی توان پیدا کرد .شتاب گیری مثبت و منفی بسیار آرام آن این مدل سیستم را نسبت به سیستم های دو سرعته برتر می کند . این مدل سیستم دارای یک سیم پیچ می باشند که با یک برق متناوب شروع به کار می کنند . امروزه 3VF یکی از ضروریات استاندارد محسوب می شود .

 موتور از نوع بدون گیربکس:
در این نوع موتور بدون گیربکس یک محور وصل شده به روتور به طور مستقیم به فلکه متصل می شود و با چرخیدن روتور ابتدا فلکه و به تیغ آن سیم بکسل ها و کابین ها شروع به حرکت می کنند و در نتیجه انرژی کمتری را مصرف می کنند و سرعت حرکت و ایستادن کابین آسانسور ها سریع تر می شوند .

انواع موتور آسانسور

اگر این نیروی محرک از طریق یک اتصال مستقیم از موتور ها به قرقره کشش انتقال شده می شود و موتور از نوع بدون گیربکس و یا همان گیرلس می باشد . این نوع موتور های گیرلس ولتاژ و فرکانس متغیر 3vf کار می کنند و وجود این مدل از موتور ها برای برخی از آسانسور هایی که پرسرعت هستند اما امروزه موتور های از نوع بدون گیربکس بهترین انتخاب برای ساخت شرایط ترافیکی با کارآیی بسیار بالا می باشد . این نوع از آسانسور هایی که دارای گیرلس می باشند از مزایای بسیاری برخوردار هستند که از جمله آن ها را می توان به حرکت بسیار نرم و صرفه جویی در مصرف برق و به روز بودن آن ها اشاره کرد .

قیمت موتور آسانسور

قیمت آسانسور ها در انواع خود قیمت های متفاوتی دارند که در ادامه شما را با آن ها بیشتر آشنا خواهیم کرد .

موتور گیربکس: این نوع از موتور های که دارای موتور گیربکس هستند برای انتقال توان مکانیکی از منبع تولید به مصرف کننده برای تولید یک انعطاف پذیری عمل می کند و مصرف کننده آن می تواند هر نوه ماشینی باشد مانند کشتی ها ، هواپیما ها ، خودرو ها و خیلی از ماشین های دیگر و فقط لازم است که مصرف کننده بتواند توان خروجی از گیربکس ها را به صورت گشتاور دریافت کنند .

موتور گیرلس (بدون گیربکس): به دلیل نبود گیربکس در این موتور حجم آن نیز کوچک تر می باشد و  این موضوع موجب می شود نصب آن سریع تر و آسان تر شود . استفاده از این نوع موتور موجب کاهش لرزش کابین و حرکت نرم آن در طول حرکت نیز می شود . نصب این نوع موتور های گیرلس بدون گیربکس در ساختمان های پر تردد و اداری بسیاری مناسب و مقرون به صرفه می باشد .
تفاوتی که این نوع موتور دارد این است که موتور های از نوع گیرلس به نسبت موتور گیربکس از انرژی کمتری مصرف می کند و تا 50 درصد در هزینه های مصرف برق نیز بسیار صرفه جویی می شود و با توجه به خصوصیاتی که موتور های از نوع گیرلس دارد گفته می شود که قیمت این نوع موتور تقریبا دو برابر موتور گیربکس دار می باشد .

قیمت موتور آسانسور وارداتی و داخلی

در کشور ما به دلیل تغییر در نوسانات ناگهانی در نرخ ارز و همچنین اثر تحریم ها  قیمت موتور آسانسور و همچنین قیمت برخی از محصولات مرتبط به آسانسور تغییراتی به وجود آمده است با توجه به تغییرات به وجود آمده قیمت موتور آسانسور نیز ممکن است دچار نوساناتی نیز شود که در کل قیمت موتور های ساخت داخل در مقایسه با موتور های ساخت خارج از کشور خودمان پایین تر می باشد و موتور های وارداتی بیشتر با کیفیت تر می باشند و عمر طولانی تری نیز دارند . برخی از موتور های آسانسور که تولید داخل می باشند قابلیت رقابت با موتور های خارجی را از لحاظ کیفیت نیز دارند .  شرکت های گوناگونی در کشور خودمان از موتور های وارداتی بسیاری پشتیبانی می کنند .

مشخصات موتور آسانسور

آسانسور ها از قطعات مختلفی تولید و ساخته شده است که موتور آسانسور هم یکی از آن ها می باشد اما به طور کلی یکی از مهم ترین بخش هر دستگاه آسانسور موتور آسانسور آن می باشد که به طور کلی موتور آسانسور همان طور که گفته ایم همان قلب و مرکز اصلی و یکی از فاکتور های مهم در آسانسور ها می باشد . وظیفه حمل وزن نفرات و بار بر عهده موتور آسانسور ها می باشد . قدرت هر یک از موتور های آسانسور با توجه به نوع آسانسور آن ها و ظرفیت آن محاسبه می شود و موتور مناسب را انتخاب و در دستگاه های آسانسور نصب می کنند .

کلام آخر 

از این که ما را تا آخر مقاله قیمت موتور آسانسور همراهی کردید از شما سپاس گزاریم همچنین اگر نظر و یا پیشنهادی در این زمینه دارید ممنون می شویم که با ما نیز در میان بگذارید .